VV: Op dit moment vindt er onderhoud plaats...
 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Dining room

  Dining room

 • Kitchen

  Kitchen

 • Kitchen

  Kitchen

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Terrace/Balcony

  Terrace/Balcony

 • Terrace/Balcony

  Terrace/Balcony

Book online
or call our booking service by phone number
+31 852 015 103
€ 260
Price from / 7 Nights
HermalleArdennen-Luik - Belgium
Property ref
VV-56675
Type
Holiday house (semi-detached)
Quality
Guest rating
Very good
Review
8.6
Centre
5 km
Holiday house Hermalle
Holiday house , 4 guests, 2 bedrooms and 1 bathroomLocated in Richelle, this holiday home has a private terrace and furnished garden to enjoy barbecues. Families can enjoy a comfortable stay here. In the vicinity of the home, you can go ballooning, bird watching, to the movies, gamble in the casino, take a day trip by boat, or enjoy excursions by jeep safari to explore the beautiful local landscape. You can visit the beachfront bars in Quarteira, just 5 mins away. Restaurants and general supplies can be availed 2 km away. The kitchen is well equipped with oven, cooker, microwave and refrigerator. Guests can also cozy around a hot barbecue in the garden with garden furniture. A washing machine is also available. A cot and high chair are also available for free.

Layout
Living room: ground floor, with stereo unit, TV.
Open kitchen: ground floor, with fridge, dishwasher, microwave, oven, cooker.
Bedroom 1: on the 1st floor, with 2x single bed.
Bedroom 2: on the 1st floor, with 2x single bed.
Bathroom: on the 1st floor, with toilet, washbasin, shower.
Playpen.
High chair.
Children's bed.
Heating.

Features
Barbecue
Terrace
Garden furniture

Distances
Centre 5 km
Food shops 2 km
Forests 100 m
Bus/Train 20 km
Restaurant 2 km
Information 2 km

Availability and Prices

View location on map

Ratings of our guests
"Huisje heeft alles wat je nodig hebt en de hond kon ook mee"
Huisje heeft alles wat je nodig hebt en de hond kon ook mee. Grootste minpunt is dat de wifi niet werkte.

"Zeer vriendelijke ontvangst"
Zeer vriendelijke ontvangst. Goede locatie. Op termijn zouden sommige aspecten van het verblijf wel eens een opfrissing moeten krijgen. Ik werk in de sector en voor een private huurwoning verklaren we een woning waarbij met plakband een electriciteitssnoer wordt hersteld onbewoonbaar. En voor een verblijf met kleinere kinderen zou een veiligheidshekje wel opportuun zijn boven aan de trap. Maar dat zijn details... Ik zou hier zeker terug kunnen gaan! Maar de haan op het erf mogen ze tegen dan in de pot steken ;-)

"Heel hartelijk ontvangen en begeleid door de beheerders"
Heel hartelijk ontvangen en begeleid door de beheerders! Heel vriendelijke en behulpzame dame en heer. Erg nette woning met alle benodigdheden voor een weekendje weg. Ik had in eerste instantie geboekt omwille van het grote binnenplein waar onze dochter dan vrij zou kunnen spelen. Bij aankomst bleek echter dat het hele domein in twee stukken was verdeeld en dat het binnenplein dus niet meer was dan kleine terrassen. Dan bleek ook dat ons huisje niet aan het binnenplein lag maar aan de achterkant waardoor we enkel een klein terrasje hadden maar dat terras lag wel in de volle zon gedurende de hele dag en hebben erg genoten van ons verblijf.

"Net over de grens en toch meteen een vakantiegevoel"
Net over de grens en toch meteen een vakantiegevoel, het karakteristieke Hof van Aken, met gemetselde plafonds en oude balken en een gezellige binnenplaats.

"Accommodatie was mooi"
Accommodatie was mooi. We werden hartelijk ontvangen en het was geen probleem om later in de week een matras bij te schuiven omdat er een vijfde persoon bleef overnachten. Van de door Henri√ętte aangeboden pruimen, heb ik nog lekkere jam gemaakt. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. We hebben Vis√© en Luik bezichtigd. Vooral Luik is de moeite waard. Later in de week hebben we Hamoir, een uurtje rijden bezocht en een deel van de Ourtheroute gelopen. Zeer de moeite waard.

"Uitstekende locatie in mooie oude hofboerderij"
Uitstekende locatie in mooie oude hofboerderij. Uiterst vriendelijke gastvrouw en -heer. Geschikt voor uitstapjes naar Maastricht, Luik en Aken. Prima fietsen in de, mooier dan Zuid-Limburg, Voerstreek. Heerlijk rustig.

"We hebben een heel fijn weekend gehad bij hof van aken"
We hebben een heel fijn weekend gehad bij Hof van Aken. De beheerders zijn heel vriendelijk, we werden hartelijk ontvangen. Het Hof ziet er van buiten schitterend uit, mooie binnenplaats. De huisjes zelf zijn eenvoudig en niet zo gezellig ingericht. Voor ons geen probleem want we wilden vooral de omgeving verkennen. Die is prachtig en daarvoor is deze plek een mooie uitvalsbasis Vlak over de grens en toch helemaal buitenland. Vise is dichtbij waar je leuke terrasjes hebt. Veel wandelmogelijkheden dichtbij, wij hebben mooi gewandeld bij Val Dieu.

"Wij hebben een ongelofelijke mooie vakantie gehad met ook heel mooi weer"
Wij hebben een ongelofelijke mooie vakantie gehad met ook heel mooi weer. Maar onze complimenten gaan vooral uit naar de beheerder (Paul) die ons bijzonder goed geholpen heeft en erg behulpzaam was. Wij zijn dus ook mede door zijn uitstraling en gezelligheid zeker van plan om nog eens een keer een vakantie te boeken bij hem. Dus u als boekingsburo en Paul als beheerder hartelijk dank voor deze fijne vakantie!!