VV: Op dit moment vindt er onderhoud plaats...
 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Dining room

  Dining room

 • Dining room

  Dining room

 • Kitchen

  Kitchen

 • Kitchen

  Kitchen

 • Kitchen

  Kitchen

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Recreation room

  Recreation room

 • Recreation room

  Recreation room

 • Recreation room

  Recreation room

 • Terrace/Balcony

  Terrace/Balcony

 • Garden in summer

  Garden in summer

 • Garden in summer

  Garden in summer

 • Garden in summer

  Garden in summer

 • View (summer)

  View (summer)

Book online
or call our booking service by phone number
+31 852 015 103
€ 1,570
Price from / 7 Nights
OuffetArdennen-Luik - Belgium
Property ref
VV-56668
Type
Holiday house (semi-detached)
Quality
Guest rating
Very good
Review
8.0
Centre
2 km
Holiday house Ouffet
Holiday house , 32 guests, 10 bedrooms and 5 bathroomsIdeal for a group, there is a lavish holiday home in Ouffet. It has 10 bedrooms for you to stay and offers sauna to have some relaxing time. It can host up to 32 guests with great ease. Stock up your essentials from the nearest grocery store, just 300 m away. The town centre is 2 km from the stay, if you would like to explore the little town. A furnished garden is in place for you to enjoy your afternoon tea sessions with your loved one. A high chair, children’s bed and play equipment are provided for the kids to have an enjoyable stay. Billiards can be enjoyed with your dear ones. Parking can be used to park your vehicles comfortably. A barbecue is in place for you to enjoy a meal with your loved ones. You can check-in from 4-6 PM and check-out from 9-10 AM.

Layout
Ground floor, with hallway.
Large kitchen: ground floor, with fridge-freezer, dishwasher, microwave, oven.
Sitting room: on the 1st floor, with TV.
Bedroom 1: on the 1st floor, with bunk bed, double bed.
Bedroom 2: on the 1st floor, with bunk bed, double bed.
Bedroom 3: on the 1st floor, with bunk bed.
Bedroom 4: on the 1st floor, with bunk bed, double bed.
Bedroom 5: on the 1st floor, with double bed, single loft bed.
Bedroom 6: on the 1st floor, with double bed.
Bedroom 7: on the 1st floor, with washbasin, double bed.
Bedroom 8: on the 1st floor, with 2x single bed.
Bedroom 9: on the 1st floor, with washbasin, bunk bed, 2x single bed.
Bedroom 10: on the 1st floor, with washbasin, double bed, single bed.
Bathroom 1: on the 1st floor, with washbasin, bath tub.
Bathroom 2: on the 1st floor, with washbasin, bath tub.
Bathroom 3: on the 1st floor, with washbasin, shower.
Bathroom 4: on the 1st floor, with washbasin, shower.
Bathroom 5: on the 1st floor, with washbasin, shower.
Relaxation area: ground floor, with sauna, shower.
Recreation room 2: on the 1st floor, with TV.
Recreation room 1: on the 1st floor, with billiards.
On the 1st floor, with toilet.
2x high chair.
2x children's bed.
Billiards.

Features
Barbecue
Parking spaces
Playground
Terrace
Garden
Garden furniture

Distances
Centre 2 km
Food shops 300 m

Availability and Prices

View location on map

Ratings of our guests
"Huisje was in orde"
Huisje was in orde. Fijne omgeving. Supermarkt vlakbij.

"Vroeger aankomen dan voorzien was geen probleem"
Vroeger aankomen dan voorzien was geen probleem, men was heel flexibel. De accommodatie is perfect voor grote groepen. Heel gezellig ook, met alle nodige voorzieningen. Nabijheid van een supermarkt was ideaal. Ook de omgeving was ideaal om te gaan wandelen, enz. Achteraf werd er toch redelijk wat verbruik aangerekend, maar dat konden we al lezen bij de reviews. Er werd ook nog eens voor gewaarschuwd bij het onthaal. Deze woning is zeker een aanrader, wij hebben ons met een grote groep heel hard geamuseerd, zowel volwassen als kinderen.

"Mooie omgeving, praktisch met delhaize aan overkant vd straat (ook open op zondag !)"
Mooie omgeving, praktisch met Delhaize aan overkant vd straat (ook open op zondag !)

"Mooi"
Mooi, groot en verzorgd huis. Handig is de Delhaize aan de overkant. Jammer van de iets drukkere weg naast het huis, maar verder mooi gelegen. Een wc op gelijkvloers was handig geweest. Het enige echt jammere was de energieafreking, die ons inziens veel te hoog was voor wat we verbruikt hebben.

"Ontvangst was"
Ontvangst was . Het was er wel heel koud binnen . Omgeving goed spijtig dat het niet was afgzet (tuin)

"Zeer goede lokatie"
Zeer goede lokatie. Vriendelijke eigenaars. We waren er met 11 volwasenen en 12 kinderen. Meer dan plaats genoeg. Hebben bij vertrek de waarborg terug gekregen. Correcte afrekening.

"Kussens zijn te hard"
Kussens zijn te hard. Stapelbedden kraken heel erg Vloer op de eerste etage kraakt ENORM! Er liggen gewoon houten platen die als een gek kraken. Er stond bij de beschrijving dat bedlinnen 10 euro kost en te huur is bij aankomst Bij aankomst zegt men dat ik niet aangegeven heb. Er stond nergens dat ik dit van te voren aan moest geven. Hier werd heel vreemd op gereageerd en mogelijk hadden ze deze niet op voorraad. De sleutelhouder spreekt geen woord andere taal dan Frans. Erg vervelend. Het huis is met lage kosten opgebouwd. Goedkope spullen gebruikt. Er is een kast waar onze motorjassen in hingen in elkaar gezakt. Huis was verder wel schoon!

"Net huis"
Net huis, veel ruimte, proxi Delhaize aan overkant is heel gemakkelijk. Toilet op gelijkvloers had een extra pluspunt geweest.

"Een fijn"
Een fijn, ruim, gerieflijk huis. Alles heel netjes. Meubels in uitstekende staat. Een minpunt er is een gezellige zithoek op het eerste verdiep. De enige waar de volledige groep samen kan zitten. Die is echter boven de slaapkamer van de gastheer gelegen. Die vroeg dan ook om vanaf 23.00u in de keuken te gaan zitten zodat zij geen hinder van het lawaai zouden hebben. In de keuken is het uiteraard heel wat minder gezellig zitten.

"Weekend gezellig met de familie, waarvan wij genoten hebben"
Weekend gezellig met de familie, waarvan wij genoten hebben

"Alles was heel leuk"
Alles was heel leuk, de ligging, de Delhaize vlak over de deur, het gebouw. Het enige minpuntje voor ons was mits we met zo veel kindjes waren, dat de tuin niet was afgesloten.

"Geschikte locatie voor grote groepen"
Geschikte locatie voor grote groepen. Elke leeftijdsgroep (volwassen, pubers, kids) hadden elk hun eigen salon. Zeer mooie omgeving. Vriendelijk onthaal.

"Met een groep collega's trokken we op weekend naar dit huis"
Met een groep collega's trokken we op weekend naar dit huis. Dit is een zeer gemengde groep, gezinnen met baby's en evengoed gezinnen met (bijna) tieners. Bij de kamerverdeling kwam dadelijk het grootste nadeel van dit huis naar boven ALLE kamers liggen rond de ontspanningsruimtes We hebben nog een poging gedaan om de gezinnen met kleine kinderen aan een zijde van het huis te leggen, maar dit is niet gelukt. Dus de avondactiviteiten hebben we dan maar in de keuken op het gelijkvloers laten doorgaan. Op zich geen probleem, dit is een mooie grote ruimte met voldoende tafels en stoelen en ook nog best gezellig. Maar zonde van het mooie salon op het eerste verdiep dat we nu niet gebruikt hebben. In de keuken was enorm veel materiaal aanwezig, kommen, potten, zelfs bbq-tangen,messen,... De pannen zijn wel aan vervanging toe, wij hebben maar twee pannen gevonden die nog een beetje stabiele bodem hadden. Mooie tuin. Het gras was bij ons nog wel niet afgereden, maar dit zal wel met het seizoen te maken hebben. De Delhaize aan de overkant was ook superhandig en je hebt er totaal geen hinder van in het huis.

"We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie en ruime huis"
We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie en ruime huis. Genoeg plek voor onze groep van 31 mensen. Heel veel zithoekjes die we niet eens benut hebben. Ruime keuken, met genoeg voorzieningen. Kinderen hebben ook heerlijk in de tuin gespeeld. En vanuit het huis kon je prima wandelen en fietsen. Paar dingen vielen wel tegen. Bij aankomst bleek 1 (van 2) afwasmachines het niet te doen. Deze werd wel de volgende dag gerepareerd. Daarna heeft deze het precies 1 keer gedaan. Trapleuning zat los. Deze hebben we toch maar verwijderd voordat deze met een kind naar beneden zou vallen. We misten ook een stofzuiger. Of minstens een fatsoenlijke bezem. Met 31 mensen werd de keuken toch wel een bende. En dan is vegen van zo'n grote ruimte een behoorlijke klus. Huis is ook gehorig. Slaapkamers liggen direct aan de woonkamer, waardoor uitslapen er niet echt in zat. Maar de grootste tegenvaller was toch de borg. Deze kregen we niet terug. Integendeel, we moesten nog bijbetalen. Die gaat namelijk grotendeels op aan toeristenbelasting, schoonmaakkosten, gas, water en elektra. Altijd heel vervelend die verborgen kosten! Stop dit dan in de huurprijs!

"Goed ingericht huis"
Goed ingericht huis. Minpuntje de salons en speelkamer zijn op hetzelfde verdiep als de slaapkamers. Niet zo leuk voor kinderen die liggen te slapen. Voor de rest was alles aanwezig, nu ook WIFI.

"Altijd leuk om jaarlijks bijeen te komen met de familie"
Altijd leuk om jaarlijks bijeen te komen met de familie, te koken, te tafelen... Mooie wandeling gemaakt met de hele groep naar Ninglinspo. Durbuy ligt ook in de buurt, wel leuk in het weekend met goed weer, maar tijdens de week weinig te beleven. In het huis, geen toiletten beneden, iets te weinig keukenfaciliteiten, kleine diepvriezer en frigo's. Tip, in de welnessruimte beneden eventueel toilet voorzien en diepvrieskist. Plaats genoeg.

"We hebben het er goed naar ons zin gehad"
We hebben het er goed naar ons zin gehad, wel jammer van inwonende buren i.v.m met muziek en privacy, het ontbreken van toiletten op de begane grond is een enorm gemis terwijl er in de ruimte voor de sauna en douche meer dan genoeg plaats voor is !! Zeker voor gezelschappen met kinderen naar de toilet zou erg vervelend zijn.

"We hebben goede herinneringen aan de safari monte sauvage in aywaille en het wandelen in sedoz bij watervalletjes van de amblève"
We hebben goede herinneringen aan de Safari monte sauvage in Aywaille En het wandelen in Sedoz bij watervalletjes van de Amblève.

"Wij hebben met onze vriendengroep heel erg genoten van deze weekendplaats"
Wij hebben met onze vriendengroep heel erg genoten van deze weekendplaats. Het was zeer mooi weer waardoor we vooral in de grote tuin en van de barbeque genoten hebben!

"Super leuk weekend gehad alleen zijn er sommige matrassen/ bedden aan vervanging toe maar al met al prima!"
Super leuk weekend gehad alleen zijn er sommige matrassen/ bedden aan vervanging toe maar al met al prima!

"De indeling was zeer praktische voor onze groep 7 gezinnen met kinderen"
De indeling was zeer praktische voor onze groep 7 gezinnen met kinderen. De kinderen konden zich boven uitleven, terwijl de volwassen vooral op de gelijksvloer actief waren. De leefruimte boven is heel ruim, de sauna, achter de inkom, is klein maar wel mooi ingericht en gezellig. Tegen volgend seizoen zou er WIFI beschikbaar zijn. Enkele nadelen een krakende vloer om de 1ste verdieping en geen toilet op de gelijksvloer.

"De vakantiewoning was ok maar scoorde net iets onder de verwachtingen"
De vakantiewoning was ok maar scoorde net iets onder de verwachtingen. Interieur is aan een opfrisbeurt toe. De woning is goed gelegen om te wandelen, of om een bezoekje te brengen aan bijv. Durbuy, Hoei, etc.. In de onmiddellijke nabijheid van een Proxy Delhaize. Minpuntjes geen toiletten op het gelijkvloers geen koelkast op de eerste verdieping (terwijl het toch de bedoeling is om daar samen te zitten) sommige matrassen zijn echt aan vernieuwing toe Pluspunten goede ligging, voldoende ontspanningsmogelijkheden, vriendelijke eigenaar

"Wij hadden een leuk weekend met de familie in een heel mooi kader"
Wij hadden een leuk weekend met de familie in een heel mooi kader

"Gezellige vakantie gehad leuke beheerder"
Gezellige vakantie gehad leuke beheerder

"Weeral een mooie vakantie achter de rug"
Weeral een mooie vakantie achter de rug. Van het weer hadden we zeker geen klagen. Voor de 8ste keer gaan we in de herfstvakantie met een gezelschap van 6 gezinnen op vakantie naar de Ardennen. Ook dit jaar was het een geslaagde vakantie. De woning had zeker de nodige faciliteiten grote hal (handig met veel kinderen, maar een toilet zou wel handig zijn), grote keuken (goed uitgerust, maar de kookvuren zijn wel zeer traag), 2 grote zitplaatsen (alleen spijtig dat de slaapkamers errond zijn, want als er al kinderen gaan slapen zijn is de ruimte niet te gebruiken), de slaapkamers op zich waren groot genoeg, maar niet alle matrassen waren van even goede kwaliteit. De badkamers vonden we niet voldoen, klein en niet altijd even netjes (geen wc rolhouders bij toiletten, geen kledinghaken in doucheruimtes). Een sauna voor 2 voor een huis van deze grootte vonden wij te klein. De huiseigenaar was zeer aardig. De omgeving was goed om te wandelen. En de Delhaize aan de overkant van de straat is echt wel een luxe.

"Het weer was dat weekend zeer goed"
Het weer was dat weekend zeer goed, hebben BBQ buiten gedaan, daar wij met 29 pers. waren waarvan 12 kleinkinderen hebben wij ons bezig gehouden met optredens die ieder voor zich had ingestudeerd, alles was dus piekfijn in orde, ook het huis is zeer goed in orde ,het is alleen niet toegankelijk voor minder mobiele personen geen wc beneden , dus altijd trappen doen voor naar de wc voor de rest alles in orde

"Reusachtige ruimten"
Reusachtige ruimten, huis in twee delen als je't volledig afhuurt, jammer genoeg konden we niet alle lawaaimakers in één kant steken. Een nadeel is ook dat de salons net naast de slaapkamers liggen, wat maakt dat je 's avonds gewoon aan tafel zit ipv in een zetel.

"Heel veel ruimte voorzien"
Heel veel ruimte voorzien, vooral voor de kinderen veel speelruimte . Een winkel vlakbij voor inkopen te doen .

"Zeer mooi verblijf"
Zeer mooi verblijf, ruim, met meerdere zithoeken. Het was heel netjes. Goed geisoleerde benedenverdieping zodat de kindjes boven rustig konden slapen. Ruime slaapkamers. Alle zithoeken zijn wel boven. Vanaf dit punt kan je heel veel mooie plekjes ontdekken. We waren met 3 generaties , een leuke tuin waar ook kon gevoetbald worden en gespeeld. Een grote hal waar de modderschoenen konden uitgedaan worden zodat de rest proper blijft. Spijtig dat er geen toilet is op de benedenverdieping, de kleintjes konden niet alleen de trap opgaan, er moest altijd een volwassen mee gaan. We hebben het hele weekend genoten. ook al kregen we af en toe een flinke regenbui.

"Heel leuk huis"
Heel leuk huis, veel ruimte, mooie tuin. Uitstekend om met kinderen te verblijven. Mooie leefruimte.

"Prima huis voor grote groepen,grote speelweide bij slecht weer is het ook een prima verblijf"
Prima huis voor grote groepen,grote speelweide bij slecht weer is het ook een prima verblijf

"Vriendelijke opzichter"
Vriendelijke opzichter. JAmmer dat ie alleen heel snel Frans spreekt. Zijn vrouw gelukkig niet:)

"Ruime vakantiewoning"
Ruime vakantiewoning, prima keuken, alleen wel het hoognodige materiaal voor handen, eetzaal heel ruim en best wel gezellig. een wc op het gelijkvloers zou makkelijker zijn geweest, daar er genog ruimte voorzien is en die ruimte is eigenlijk onbenut. slaapkamers: sommige van iets mindere kwaliteit, doorgezakte lattenbodems, doorgezakt matrassen, echt wel aan vervanging toe. ideaal voor een familieweekend, 24 volwassenen en een baby, ideale uitvalsbasis voor uitsapjes, naar vb Luik, Durbuy.

"We hadden een heerlijk rustig verblijf !"
We hadden een heerlijk rustig verblijf !

"Ons verblijf in het vakantiehuis aux quatre vents is goed bevallen"
Ons verblijf in het vakantiehuis Aux Quatre Vents is goed bevallen. het was geschikt voor ons familie weekend met 29 personen waarvan de oudste 80 jaar en de jongste 6 weken was. jammer genoeg was er geen toilet op de beneden verdieping waar we nogal veel activiteiten hebben georganiseerd. van de verkeerswegen die rondom het huis waren hebben we weinig last gehad.

""aux quatre vents" is een mooi huis voor een grote groep"
"Aux Quatre Vents" is een mooi huis voor een grote groep. Wij waren er met 20 personen in de leeftijd van 6 to 84 jaar. Enig nadeel is dat er geen toilet op de begane grond bij de keuken is. En aan een kant loopt een weg waar erg hard gereden wordt. Maar verder waren we erg tevreden en hebben een gezellig familieweekend gehad. Verblijf in het huis is geschikt voor alle jaargetijden. Zeker de moeite waard. Prijs/ kwaliteitvergelijking klopt helemaal. Anja Wingen, 5 juli 2010

"We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in deze ruime woning"
We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in deze ruime woning. Heel geschikt voor grote groepen waarvoor privacy toch nog belangrijk is, zeker wanneer het weer wat minder is.