VV: Op dit moment vindt er onderhoud plaats...
 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Exterior of the holiday home (summer)

  Exterior of the holiday home (summer)

 • Swimming pool of the holiday house

  Swimming pool of the holiday house

 • Swimming pool of the holiday house

  Swimming pool of the holiday house

 • Hall/Reception

  Hall/Reception

 • Hall/Reception

  Hall/Reception

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Living room

  Living room

 • Dining room

  Dining room

 • Dining room

  Dining room

 • Kitchen

  Kitchen

 • Kitchen

  Kitchen

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bedroom

  Bedroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Bathroom

  Bathroom

 • Recreation room

  Recreation room

 • Terrace/Balcony

  Terrace/Balcony

 • Garden in summer

  Garden in summer

 • Garden in summer

  Garden in summer

 • View (summer)

  View (summer)

 • Holiday Home Facilities and Services

  Holiday Home Facilities and Services

 • Area (summer, 0-1 km)

  Area (summer, 0-1 km)

 • Area (summer, 0-1 km)

  Area (summer, 0-1 km)

Book online
or call our booking service by phone number
+31 852 015 103
€ 2,324
Price from / 7 Nights
HeidelaArdennen-Luxemburg - Belgium
Property ref
VV-56667
Type
Manor (semi-detached)
Quality
Guest rating
Good
Review
7.6
Centre
2 km
Holiday house Heidela
Manor (900 m²), 36 guests, 13 bedrooms and 9 bathroomsSet in the forests of the Neblon Valley, this stylish mansion in Néblon-le-Pierreux has 13 bedrooms. It offers a roofed and private indoor swimming pool for refreshing dips and central heating for your comfort. You can go for walks or ride in the forest at 100 m. The town centre lies at 2 km with restaurants, shops, pubs and many facilities. The mansion has a unique décor, which is spacious, authentic and comes with modern furnishings. Kids can enjoy on the play equipments around and sleep comfortably as children’s bed is available. Washing machine and tumble dryer take away your laundry worries. The sitting room also has a fireplace for cosy evenings. Bar is also available. You can bring 2 of your furry friends free of charge here. Public transport is available 15 km away. Check-in is available from 4 - 6 PM and check out time is 5 - 6 AM.

Layout
Ground floor, with toilet, dining room, hallway.
Living room: on the 1st floor, with stereo unit, TV.
Sitting room: ground floor, with fireplace, TV.
Kitchen: ground floor, with freezer, 2x fridge, dishwasher, microwave, oven, cooker.
Bedroom with bathroom 9: mezzanine, with toilet, washbasin, shower, double loft bed, 2x single bed.
Bedroom 1: on the 1st floor, with 2x single bed.
Bedroom 2: on the 2nd floor, with bunk bed, double bed.
Bedroom 3: on the 1st floor, with bunk bed.
Bedroom 4: on the 1st floor, with double bed.
Bedroom 5: on the 1st floor, with bunk bed.
Bedroom with bathroom 2: on the 1st floor, with toilet, shower, 2x single bed.
Bedroom with bathroom 1: on the 1st floor, with toilet, shower, 2x single bed.
Bathroom: on the 1st floor, with washbasin, bathtub with shower.
Mezzanine, with bar.
Storage: basement, with tumble dryer.
On the 2nd floor, with toilet.
On the 1st floor, with toilet.
Children's bed.
Heating.
4x single folding bed.

Features
Station
Playground
Swimming pool

Distances
Centre 2 km
Food shops 2 km
Forests 100 m
Clubbing 2 km
Swimming pool 10 km
Bus/Train 15 km
Restaurant 2 km

Availability and Prices

View location on map

Ratings of our guests
"Rustig gelegen huis met leuk zwembad"
Rustig gelegen huis met leuk zwembad, de kinderen hadden een prima tijd. Een beetje verouderd wel. De keuken is klein en de vaatwasser niet efficiënt, goed voor groepen zonder grote culinaire ambities. Tijdens een warm oktober weekend hadden we een energiekost van ongeveer 300€. Voorzie zelf merkloze vuilniszakken, deze zijn niet inbegrepen.

"Gemakkelijke website en eveneens zeer vriendelijke medewerkers om je verder te woord te staan indien nodig,"
Gemakkelijke website en eveneens zeer vriendelijke medewerkers om je verder te woord te staan indien nodig,

"Uitstekend ontvangst"
Uitstekend ontvangst. Correcte afhandeling. Sanitair is redelijk. Te weinig toiletten bij de zaal en living volgens het aantal personen. De keuken is vrij klein. Prachtige omgeving!

"Alles in orde"
Alles in orde! Thierry heeft ons goed ontvangen en uitleg gegeven.

"De beheerder spreekt bijna geen engels en ik geen frans dus communiceren war erg moeilijk"
De beheerder spreekt bijna geen Engels en ik geen Frans dus communiceren war erg moeilijk. Accommodatie is leuk en de omgeving erg mooi. Afgesproken bedlinnen lag niet klaar.

"Vriendelijke uitleg gekregen over de woning, mooie en rustige omgeving, heel leuke woning maar de accommodatie kan wel eens een frisse wind gebruiken om de gebreken die er zijn eens op te lossen"
Vriendelijke uitleg gekregen over de woning, mooie en rustige omgeving, heel leuke woning maar de accommodatie kan wel eens een frisse wind gebruiken om de gebreken die er zijn eens op te lossen

"Vriendelijke ontvangst"
Vriendelijke ontvangst. Accommodatie in orde en mooie omgeving.

"Vermits we een grote familie zijn"
Vermits we een grote familie zijn, is het altijd wat puzzelen wat de kamers betreft. Bij gebrek aan kamernummers op de Belvilla-site, viel de voordien opgestelde puzzel in mekaar. Ook was op de website niet duidelijk gesteld welke extra kosten direct zouden worden geïnd, zodat we nog wat geld bijeen moesten sprokkelen om extra's te betalen. De beheerder van het huis was wel flexibel genoeg om de situatie te begrijpen, en gaf uiteindelijk meer tijd om de extra's te betalen. Het huis is enorm groot en dus was het eerst een opgave om alle door de beheerder in het Frans gegeven info op te kunnen nemen, wat betreft elektriciteit, verwarming, alarm, keukenapparaten, etc .

"Leuke omgeving met wandelpaden en mountainbike-routes vlak bij de deur"
Leuke omgeving met wandelpaden en mountainbike-routes vlak bij de deur. Het zwembad is een leuk extraatje voor kinderen. Ruim genoeg om met verschillende gezinnen samen op vakantie te komen. Grote ruimte waar je samen kan eten. Wel jammer dat we na meer dan een week de waarborg nog steeds niet teruggestort kregen en dat deze cash betaald moest worden. Geen/slecht ontvangst voor gsm en dus ook geen 4G. Wifi enkel beschikbaar in het salon en soms niet voldoende sterk.

"Accommodatie goed"
Accommodatie goed, zeker eetkamer, zwembad, tuin en slaapkamers. Keuken is wat onhandig en salon boven ongezellig. Omgeving goed. Fijn is ook dat het rustig gelegen is.

"Na een zeer lange en uitgebreide rondleiding door de beheerder"
Na een zeer lange en uitgebreide rondleiding door de beheerder, kon de hele familie zich installeren in de vele kamers. De keuken werd direct gebruikt om het eten voor de vrijdag voor te bereiden. In de keuken is van alles aanwezig om te koken. Wel anti gedateerd. In de ruime eetkamer zijn voldoende houten tafels en stoelen waar iedereen kan aanschuiven. Ook staan hier kasten met servies en bestek en een pingpong tafel. Op het buitenerf staat een bbq die gebruikt kan worden en staan er lange plastic tafels en stoelen. Boven de eetzaal is er een bar met koelkasten en een paar kleine zitjes en een open haard Erg gezellig In de familie zitkamer zijn voldoende banken en zitjes aanwezig En er is flink gebruik gemaakt van het binnenzwembad Helaas hebben velen na het gebruik last van hun ogen ivm het chloor Over het geheel is het een mooi en groot landhuis waar wij ons heerlijk hebben vermaakt en waar iedereen een plekje had Helaas zijn er ook minpunten Het huis was niet bepaald schoon Stoffig en muffig Was er een lekkage geweest waardoor een van de badkamers de schimmel op het plafond had Kunnen de toilet en slaapkamerdeuren niet op slot Er staat in de beschrijving van het huis dat de eigenaar een manege heeft, echter dit is niet bekend bij de beheerder En de tennisbaan die op nog geen 100 meter afstand is, is niet onderhouden Als laatste komt er een afrekening van het water, gas en stroom Dit was voor ons weekend toch een bedrag van 365 euro Waar we niet op gerekend hadden Maar wat hebben we het naar ons zin gehad met zn allen Voldoende ruimte voor iedereen

"De omgeving is fantastisch"
De omgeving is fantastisch! Vergeet ook het tennisveldje niet dat 200 meter verder van het huis ligt aan het straatje naar Hermanne. Het is wel slecht onderhouden maar dat kon onze pret niet drukken. Het huis zelf is groot. Het zwembad is fijn en warm. De stookkosten zijn hoog vanwege de grote en hoge leefruimtes en natuurlijk ook vanwege het zwembad. In de eetruimte staat een grote warmte-blazer om de ruimte te verwarmen. Die maakt veel lawaai en blaast je letterlijk van tafel. Keuken en slaapkamers zijn wel gemakkelijk te verwarmen. Toen we arriveerden was het huis heel koud. Het duurde lang voordat het enigszins comfortabel aanvoelde in de eetruimte en in de zitruimte. Eventueel tevoren afspreken om in verwarmd huis te arriveren is aangewezen. Voor mensen die slecht ter been zijn is het huis met al zijn trappen geen goed idee. Het is heel spijtig dat het huis over het algemeen tamelijk donker is van binnen. Er zijn te weinig ramen met uitzicht op de fantastische omgeving. In de leefruimte kun je niet echt naar buiten kijken. In de eetruimte is er ook geen raam met uitzicht. Heel jammer, vooral als het weer wat minder is, want de omgeving is prachtig.

"We genoten met een grote groep van dit ruime huis"
We genoten met een grote groep van dit ruime huis. Het heeft een goede ligging in een mooie streek. Wij deden veel wandelingen vanuit Sy. Er is veel speelruimte voor de kinderen. Het zwembad was aangenaam. De eetzaal is prima voor een grote groep. Wij vonden de keuken vrij klein en basic ingericht. Het huis heeft vrij weinig ramen, waardoor we geen uitzicht over het landschap hadden. Dat hebben we wel gemist.

"Mooi gerenoveerd gebouw"
Mooi gerenoveerd gebouw, leuk zwembad, genoeg ruimte, mooie omgeving om te wandelen.

"Wij zijn met een groep familie en vrienden met kinderen van 5 tot 15 jaar op vakantie geweest gedurende 1 week"
Wij zijn met een groep familie en vrienden met kinderen van 5 tot 15 jaar op vakantie geweest gedurende 1 week. Heel fijne aankomst, goed ontvangen door de eigenaar. Hij geeft een hele rondleiding door het huis en de nodige uitleg. Zeer ruim huis, grote eetplaats en grote leefruimte. op het tussenverdiep een bar met grote koeling voor drank. De keuken is wat onlogisch ingedeeld en heeft weinig werkruimte. Potten en pannen zijn er voldoende, ander kookgerief is wat min (pollepel, houten lepels, schuimspaan, ... is er niet veel aanwezig). De kamers zijn zijn klein en heel gehorig. Zwembad is heel fijn, lekker warm water! Zoals door anderen ook aangegeven, de stookkosten liggen heel hoog (850 euro voor 1 week herfstvakantie). Wasmachine, droogkast en poetsgerief ligt achter slot. Dit moet je vragen aan de eigenaar als je hier gebruik van wil maken.

"De ligging is uitstekend voor natuur"
De ligging is uitstekend voor natuur, sport en boodschappen. Het zwembad is mooi en netjes. In de horrorverhalen over hoe smerig alles zou zijn, herkennen we ons niet, hoewel het niet brandschoon was. Een badkamer was niet goed geventileerd. De keuken is wat onlogisch (koken in een ruimte, schoonmaken ergens anders.) De banken in de huiskamer zijn doorleefd. En de energiekosten zijn, zoals door iemand anders al opgemerkt, hoog.

"Een leuk weekend gehad"
Een leuk weekend gehad, ondanks de slecht zittende banken en op sommige plaatsen erg vies huis (vooral afzuigkap) Erg fijn zwembad. Kosten voor elektriciteit vielen extreem hoog uit!! Eigenaar was aardig maar spreekt helaas geen Nederlands of Engels

"In mei 2015 verbleven wij een week met bijna dertig man in le néblon"
In mei 2015 verbleven wij een week met bijna dertig man in Le Néblon. Het was er netjes bij aankomst, het huis is praktisch ingericht en heerlijk ruim. LET OP er zijn veel trappen aanwezig als uw kinderen nog geen trap kunnen lopen, dan is dit huis minder geschikt voor uw vakantie. De keuken bevat veel spullen, maar is onhandig ingericht (weinig werkruimte). De vaatwasser is superfijn en snel. Ook is er een grote barbecue. De stoelen in de lounge waren niet optimaal, maar goed genoeg. Ook hier weer voldoende ruimte voor grote groepen en een fijne plek om je terug te trekken. Houd rekening met hoge stookkosten i.v.m. het zwembad dat dag en nacht verwarmd wordt. Bij ons in de groep waren enkele reizigers die last kregen van ontstoken ogen (we vermoeden door het zwembadwater). De bedden zijn prima, net als de toiletvoorzieningen er zijn twee 'openbare toiletten' en zes slaapkamers met een eigen toilet en douche. In het andere gedeelte is een gedeelde badkamer aanwezig. Conciërge Thierry was vriendelijk en relaxed. PLUSPUNTEN tafeltennistafel en voetbaltafel, genoeg ruimte, mooie omgeving, ook in grote groepen de mogelijkheid je terug te trekken, prima toiletvoorzieningen. MINPUNTEN trappen aanwezig (onhandig met kleine kinderen), hoge stookkosten, zwembril mee.

"Vuile borden"
Vuile Borden ,pannen ,bestekken.Afwasmachine werkt niet.Douche vuil.Kamers oren elkaar spreken. Verwarming niet instelbaar.590 € voor 1 week aan mazoutkosten alleen.Groot maar zeker niet aangenaam.Zwembad is goed.Zullen zeker niet aanbevelen voor andere mensen.

"Wij verbleven met 40 personen (incl"
Wij verbleven met 40 personen (incl. 25 kinderen) een weekend in de Neblon, het was een heerlijk groot huis met een super lekker warm zwembad. We hadden mooi weer, dus we hebben voornamelijk buiten gezeten/gegeten. Vriendelijke eigenaars! Wij vonden het een schoon huis maar dat komt mede doordat wij allemaal op de scouting hebben gezeten ) Iet wel er is geen groot speelveld en de tennisbaan is 200 meter lopen. Maar dat kon de pret niet drukken. Ook hadden we wifi van de concierge gekregen.

"Dit huis is een schande voor belvilla"
Dit huis is een schande voor Belvilla. Vies, vies ,vies. Dat er in franstalig belgie een andere kijk is op hygiene is bekend. Maar dit is echt goor. Verhouding prijs kwaliteit is echt een schande.

"De ligging was goed"
De ligging was goed. Keuken liet te wensen over veel te klein maar vooral veel te 'vettig'. De slaapkamers waren in orde alleen een vreselijke geur van de afvoer.

"We zijn op zaterdag 5 oktober met 36 personen in het huis gekomen"
We zijn op zaterdag 5 oktober met 36 personen in het huis gekomen. Gelukkig een groep die niet vervelend is om kamers, toiletten en douches te delen. We hebben van alle faciliteiten gebruik gemaakt. Jammer van dit huis is dat er een etage bij is waar 12 mensen met 1 douche en 1 niet afsluitbaar toilet alles moeten delen. Verder viel op dat er maar 2 toiletten in het hele huis voor algemeen gebruik zijn. Het huis, living, keuken, bijkeuken, dus alles kan wel een goede poetsbeurt gebruiken, tevens kan dan ook alle andere huishoudelijke zaken een keer grondig aangepakt worden, bijv. verlichting enz. Verder is de beheerder bereidwillig in het maken van afspraken om bepaalde zaken voor je te regelen, hij vergeet er echter bij te zeggen dat hij voor alles extra uren in rekening brengt, te veel uren voor hetgene hij voor je doet. Maak dus goede afspraken vooraf. G+W+E was in ons geval 286€ viel dus wel mee. Neem iemand mee die de Franse taal machtig is om de zaken vooraf duidelijk te bespreken, want anders kan het zijn dat je je achteraf als "Ollander" bezeikt gaat voelen. .

"Het was een uitstekende midweek"
Het was een uitstekende midweek. We hadden prachtig weer. We hebben er allemaal super van genoten. Het huis ligt op een wandelroute, ideaal. Het huis is heel ruim en het zwembad was super. Leuk om na een wandeling in te duiken.

"Elke 2 jaar gaan we met een hoop vrienden op weekend"
Elke 2 jaar gaan we met een hoop vrienden op weekend , zoals nu ook weer het laatste weekend van november. We hadden" Le Neblon" geboekt omdat we naar een huis opzoek waren met meer dan 9 slaapkamers en badkamers en hebben dit hier perfect gevonden.de ligging is gewoon fantastisch en ongelooflijk rustig.parkeerplaats genoeg voor wel 10 auto's. De onderverdeling van het huis is niet echt ideaal , zoals de keuken en de eetkamer liggen te ver uit elkaar en het is dan ook niet logisch dat je het materiaal dat je in de keuken nodig hebt ,in de eetkamer moet halen,maar ja je bent op vakantie. De indeling van de slaapkamers is wel goed ,de badkamers zijn in orde .De kwaliteit van de bedden is goed. Het is niet echt ideaal dat sommige kamers zich in het andere gedeelte bevinden, maar deze zijn dan ook veel rustiger gelegen.de accomondatie is goed te verwarmen maar zodra je deze minder zet voel je het direct,dus de kosten voor deze zijn vrij behoorlijk. We zouden hier zeker terug opnieuw een weekend willen doorbrengen, maar dan in de zomer. Vriendelijke Groeten

"We hebben een heel leuk weekend gehad : we zijn een groep vrienden : 13 volwassenen en 15 kinderen at heel leuk was is dat er een tennisveld is"
We hebben een heel leuk weekend gehad : we zijn een groep vrienden : 13 volwassenen en 15 kinderen at heel leuk was is dat er een tennisveld is .

"Wij hebben met bijna iedereen van het bedrijf in dit huis gelogeerd"
Wij hebben met bijna iedereen van het bedrijf in dit huis gelogeerd. Ik moet zeggen dat het me eerst niet aanstond dat de eigenaren er zelf ook woonde. Totaal geen last van gehad en begrijp dat hun natuurlijk wel in de buurt moeten zijn, het is zo'n groot huis en alles is schoon en netjes. Ik en mijn collega's werden super goed ontvangen en heel vriendelijk behandelt kregen een rondleiding netjes en uitleg over van alles, de madame spreekt zelf bijna helemaal goed nederlands alleen moet je wel heel rustig praten. Ze begreep uiteindelijk alles wat wij vroegen, het zwembad is heerlijk ook en de slaapkamers waren ook prima en door het hele huis verdeeld, het voelde heel gezellig allemaal. ontbijtzaal was super groot je had overal prima de ruimte. Buiten vuurtje gestookt in de bbq en zitten maar een groot feest. Wij hebben ook veel activiteiten gedaan he rotsklimmen,kanoen,boogshieten,quad rijden en alles lag in de buurt je moet natuurlijk wel over auto's of fietsen beschikken. Maar het is een aanrader!!

"Ideaal voor familie vakanties"
Ideaal voor familie vakanties. Een mooie omgeving voor wandelingen en uitstappen.

"In dit prettige huis hadden we een plezierig lang weekend met 33 mensen"
In dit prettige huis hadden we een plezierig lang weekend met 33 mensen. Voor de oudere jeugd was vooral het zwembad zeer aantrekkelijk, maar ook de ligging in deze mooie streek van de Ardennen met leuke stadjes in de buurt bood veel mogelijkheid. Durbuy hebben we o.a. bezocht, wel gesplitst, want de jeugd had andere interesses. Zij hebben nog flink geklommen in de buurt. Al met al: een zeer geslaagd weekend!

"Een machtig huis, met een super vriendelijke ontvangst!"
Een machtig huis, met een super vriendelijke ontvangst!

"Prima huis voor een groep"
Prima huis voor een groep. Heerlijk zwembad, opklapbedden van slechte kwaliteit. Badkamervoorzieningen niet evenredig verdeeld. Verder super

"We hebben deze locatie ervaren als een perfect vakantiehuis"
We hebben deze locatie ervaren als een perfect vakantiehuis. We werden hartelijk ontvangen op de afgesproken tijd door Christy en Patrick, (de concierges) die ons prima wegwijs hebben gemaakt door de accomodatie . Het hele gebouw zag er uit om door een ringetje te halen. Mede hierdoor een fantastisch weekend gehad met 30 personen, die eveneens genoten hebben van de accomodatie, kortom voor herhaling vatbaar!

"Een prima huis voor een grote groep"
Een prima huis voor een grote groep. Je kan het best je vakantie boeken in de warmere maanden, dit om de stookkosten in de hand te houden.

"Een heel mooi huis"
Een heel mooi huis, waar niks op aan te merken is, behalve de energierekening. Houd er maar rekening mee dat de helft van je borg kwijt is aan energie. Verder zijn het hele aardige huisbazen, die zeer behulpzaam zijn. Een uitstekende plek voor jonge vriendengroepen(25 jaar en ouder).

"Leuk huis zeker met kinderen"
Leuk huis zeker met kinderen, veel plaats en een goede en mooie omgeving (Ourthe en Neblon), energiefactuur loopt wel sterk op wegens verwarming zwembad, plaats genoeg qua salon ed.

"Ruim huis met zwembad naast de néblon"
Ruim huis met zwembad naast de Néblon. Grote eetruimte, matige keuken met te weinig kookbekkens, maar met prima professionele vaatwasser, gezellige open haard met beperkte zitruimte en luidruchtige frigo's. 6 slaapkamers zijn minder goed afgesloten van de leefruimte en kunnen wat meer last hebben van geluid in de leefruimte. Het zwembad is leuk, er zijn 2 TV's, een ping-pong-tafel en darts. Het huis verbruikt heel wat energie om te verwarmen (grote hoge ruimtes die niet allemaal met CV kunnen worden verwarmd en slechte isolatie). De elektriciteitsvoorzieningen zijn ondermaats en ook de verlichting is minder goed. De 5 sterren zijn overdreven, maar de prijs is correct. Joost uit Aarschot

"Vriendelijke en correcte ontvangst"
Vriendelijke en correcte ontvangst. Leuk dat de beheerder zelf met hout kwam voor de open haard ! Leuk gebaar. Zeer mooie en rustige omgeving, ideaal voor wandeluitstapjes. Met vriendelijke groeten, Fam. J. de Winter

"Huis neblon is zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan"
Huis Neblon is zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan. Het is ruim opgezet, heeft een heerlijk verwarmd zwembad (wel veel chloor), mooie tuin aan de beek, eigen erf, veel privacy, prachtige ligging in rustig dal nabij de ourthe en het klimdorpje Sy, het kasteel bij Bomal en het gezellige stadje Hamoir. Mogelijkheid voor kanoen, mountainbike, klimmen, tenissen (vlak naast het huis) en wandelen. In het huis zelf zijn een paar (typisch Belgische?) zaken die niet passen bij de allure die het huis uitstraalt: In het slaapgedeelte zijn voor 24 personen slechts drie badkamers, waarvan een geen deur heeft, een alleen een bad (geen douche) en twee niet op slot kunnen. In een van de slaapkamers gaat de luchtafvoer van de badkamer zo de slaapkamer in en schijnt het licht van de badkamer in de slaapkamer, waar dus geen deur in zit. Zodoende weinig nachtrust op deze kamer. Ook waren veel badkamers wat vies. Diverse schimmelplekken en spinnenwebben. De keuken is wat aan de kleine kant en de afwasmachine deed het pas na 20 keer draaien (eerste alleen koud water). Ook waren er geen schaaltjes en was het servies wat armoedig vergeleken bij de uitstraling van het huis. Al met al toch een heel geslaagde familiereunie gehad met zeer tevreden gasten. Aankomst op vrijdag vanuit Nederland geeft overdag echter wel problemen. Dankzij files hadden mensen vanuit Utrecht, Zutphen en Noordwijk wel vijf tot acht uur reistijd!

"Ruim huis waarin bij regenachtig weer voldoende ruimte is om je te vermaken"
Ruim huis waarin bij regenachtig weer voldoende ruimte is om je te vermaken. Veel vliegen in dit huis! Er is geen hekje bij het water. Geen begripvolle benadering van de beheerder bij melding van een losse steen van de zwembadrand. Deze lag los bij aankomst, de beheerder beweerde anders en wij konden het tegendeel niet bewijzen. De hoeveelheid chloor in het zwembadwater is de eerste dagen te hoog, waardoor huid- en oogirritatie ontstaat. Niet alle toiletdeuren kunnen op slot. Er is 1 slaapkamer zonder deur.

"Wij hadden pech met de temperatuur ('s nachts min 8 of zelfs nog lager) en het huis heeft echt een energieverslindende en slecht regelbare verwarming"
Wij hadden pech met de temperatuur ('s nachts min 8 of zelfs nog lager) en het huis heeft echt een energieverslindende en slecht regelbare verwarming. Onderhoud is ook matig en dat levert bij een slecht gedetailleerde constructie een rekening die al gauw de huur met een factor 1,5 gaat ophogen. Houdt daar rekening mee. Maar ja, ligging, karakter en de aanwezigheid van echt verschillende, ook grote, ruimten, maakt veel goed. Zwembad is natuurlijk fantastisch, al levert die ook zo zijn bijdrage aan die rekening. Keuken is uitgesproken beperkt en onhandig, maar ja, daardoor bemoeit zich tenminste niet iedereen doorlopend met wat daar gebeurt of gedaan moet worden... Wij hadden het met 40 man geweldig naar onze zin. Wij zijn tevreden!

"Jammer genoeg hadden wij ons verblijf iets anders voorgesteld"
Jammer genoeg hadden wij ons verblijf iets anders voorgesteld. Bij aankomst bleek de keuken vies en plakkerig.Dit verwacht je niet bij een 5sterren complex. Gelukkig bleek de eigenaar voor rede vatbaar, maar de start was vervelend. Het huis is leuk als je goed kunt lopen, er zijn n.l. erg veel trapjes en trappen.

"Wij konden het huis al"
Wij konden het huis al,want we waren er 4 jaar geleden ook al geweest.Maar zomers vinden we het toch gezelliger,want dan kan je veel meer.Maar het huis opzich vinden we geweldig. Vriendelijke groet Fam.Kieft

". كانت الإقامة سيئة ،لأن العفش كان قديم والمبنى قديم والإنترنت كان سيئ جدا حتى مصروف الكهرباء والمازوت كان مرتفعا جرت العادة أن يكون الحجز شاملا المصروف ولكنه كان هنا على غير العادة .وأما المسبح فكانت كمية الكلور مرتفعة للغاية مما أدى إلى إصابة الأطفال بالحساسية والسعال"
. كانت الإقامة سيئة ،لأن العفش كان قديم والمبنى قديم والإنترنت كان سيئ جدا حتى مصروف الكهرباء والمازوت كان مرتفعا جرت العادة أن يكون الحجز شاملا المصروف ولكنه كان هنا على غير العادة .وأما المسبح فكانت كمية الكلور مرتفعة للغاية مما أدى إلى إصابة الأطفال بالحساسية والسعال

"Die unterkunft war wirklich sehr gut"
Die Unterkunft war wirklich sehr gut. Wir waren mit fast 40 Personen dort. Jeder hatte genug Platz und das Haus ist wirklich sehr schön. Besonders der Pool war wirklich schön!

"Ein wunderschönes haus und ein sehr netter besitzer empfangen den urlauber"
Ein wunderschönes Haus und ein sehr netter Besitzer empfangen den Urlauber. Das Haus ist architektonisch einzigartig, mit kleineren Mängeln (Sauberkeit, Küchenausstattung, Zimmeraufteilung) Traumhafte Umgebung und Sportmöglichkeiten (Tennis, Reiten, Pool). Vorsicht mit kleinen Kindern, Fluss im Garten.

"Fine house"
Fine House, wiht lovly pool, would be Nice if it was possible to open a door to the yard, couse the pool area was very hot.